zondag 4 oktober 2015

Gerommel met kleine lapjes.

De kleine diamantjes zitten lekker snel aan elkaar.  En als je ze dan samen op een neutrale ondergrond legt, dan ziet dat er wel heel erg gezellig uit! Ik weet nog niet of ik ze zo in een klein quiltje ga gebruiken of dat ik ze netjes op een rij ga leggen. Dan zou ik er een rand van kunnen maken natuurlijk, beetje medaillon quilt stijl. Ik moet zeggen, wat ik zie bevalt me wel!Wat hou ik toch van het rommelen met kleine lapjes. De trips around de world quilt gaat ook maar door... inmiddels is blok 13 klaar.  Een leukerd vind ik zelf, mooi en lief, en toch ook stoer!


En hier een totaal-plaatje van 13 blokken. Het is alweer bijna vloer vullend! Zo leuk om te zien! En hoewel er erg veel felle lapjes in de blokken zitten, komt de top enorm zacht en lief over. Bijna pastel.


Dit wordt dan blok 14. Met het felle rood pittig, maar toch ook weer soft. Het ligt weer lekker klaar om aan elkaar gepunnikt te worden.


En dan tot zover de kleine lapjes. Want de grote liggen ook klaar! Inmiddels heb ik voor de achtergrond een mooie romige slagroomkleur stof gekozen. Warm, maar zeker niet te geel. Fris! En ook sashings en cornerstones zijn gekozen! Waardoor het plaatje er zo uit komt te zien:


Een feestje vind ik het! Vanmiddag maar eens kijken of ik blok 1 voorbereid kan krijgen...

Liefs!
Nathalie

7 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er mooi uit. Je hebt veel gedaan. Mooie sashings heb je gekozen. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi deze kleintjes bij elkaar.... prachtig!
  Herfstige steekjesgroetjes van huis tot huis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds deze week heb ik het vierkante stempeltje ook in huis. Nu besef ik pas hoe klein zo'n vierkantje is. Petje af hoor voor al die mooie blokken die jij al in elkaar gezet hebt. Ze zien er wondermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gepriegel he. Maar het is allemaal erg mooi. Je bent weer erg ijverig geweest.
  groetjes van Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, die trip around the world, wat wordt die prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi om te zien dat je met kleine stukjes iets mooi's kunt maken.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wonderful makings Nathalie, your color combinations are a dream.
  Greetings,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen