vrijdag 19 februari 2016

Op het quilten gestort!

Met drie quilts onder handen/in de wachtrij heb ik me deze week maar eens op het quilten gestort. Om eerlijk te zijn schiet de 'ik-zie-sterretjes' nu erg hard op, die kan best over een weekje klaar zijn. En ik kon het niet laten om alvast 1 blok te quilten van de Trips. Het resultaat is op de voorkant nauwelijks te zien! Maar op de achterkant is het dan juist weer veel zichtbaarder.Ik denk dat ik toch maar zo verder ga.
Ook is er weer een blok aan de AWS gegroeid, en een Broderie Perse driehoek. Een stralend geel zonnetje deze keer.

  
Het totaalplaatje bevalt me steeds beter!


En verder is er wat gerommeld en gepoetst in huis, helaas is dat soms ook nodig en een terugkerend gebeuren. Het ziet er alvast Paas-gezellig uit op de vensterbank!
Af en toe tikkelt en kriebelt het, nog "maar" slechts drie quilts in wording onder handen! Da's een historisch laag aantal voor mij. Toch ga ik even niets nieuws beginnen. Al mijn aandacht gaat naar de AWS en de andere twee projecten mogen ook eerst nog weleens uit de kast komen. Merk wel dat ik het quilten nu makkelijker pak, dus dat is wel goed nieuws. Tenslotte is een quilt pas een quilt als het quiltwerk gedaan is! En gelukkig vind ik dat erg prettig en ontspannend om te doen.

Liefs!
Nathalie

4 opmerkingen:

 1. Wat word je quilt mooi, ik geniet ook altijd van het doorpitten.

  Gr Sonja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel verstandig dat je deze eerst afmaakt ! Dat is mijn plan nu ook; ik heb nog te veel liggen wat af moet en houd me zelf nu voor: in 2018 komt toch zo'n leuk project .... dan moet ik alles klaar hebben !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig je AWS! Ik zou willen dat ik ook kon zeggen dat ik het quilten leuk vond om te doen. Ik blijf het moeilijk vinden! Te weinig ervaring denk ik.

  Groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen