zaterdag 15 november 2014

Bovenaan beginnen!

Da's wat ik ga doen! De ster-in de ster-in de ster lokt erg, en ach... nog genoeg French General stofjes en erbij passende in huis. Dus huppekee, niet twijfelen, maar tekenen en knippen en... o ja patchen.

Het zijn tamelijk snelle blokken!


Het achtergrondstofje dat worden straks de grote driehoeken. En warm-grijze scroll, over van de Nearly Insane rand. Wat stonden daar veel te veel yards in vermeld. Ik had 75 cm over! Wel even een klein stukje bij gehaald om voor deze quilt genoeg te hebben natuurlijk! Ik vind het een mooie stof en ik denk dat het een mooie rustige factor wordt in deze quilt.

En de stofselectie?


Die zit weer even terug in de kast. Daar gaat nog iets moois mee gebeuren maar niet op dit moment. De AWS van Di Ford roept, maar ik weet nog niet wat ik met de broderie perse aan moet. De techniek gaat me nog wel lukken, maar het kiezen van stofjes ervoor wil niet vlotten. Zeker niet in combinatie met deze selectie. Maar dat deze stofjes samen ooit een superquilt gaan worden staat vast!

Fijn weekend!
Liefs, Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige ster fonkelt daar!
  Heel mooi blokje.
  En die stofjes, oooo, net snoepjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig blokje heb je alweer gemaakt. Jij bent bovenaan begonnen. Ik heb me laten verleiden door de laatste (hexagonnen). De ganse lappenkast gaat weer door m'n handen op zoek naar de juiste combinaties. Bij jou is dat weer erg goed gelukt. Mooie achtergrondstof!

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wat een mooi blok en wat een mooie stoffen heb je uitgekozen. Ben benieuwd hoe het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen