zaterdag 2 januari 2016

Een goed begin!

Ik hoop dat iedereen een goed begin heeft gehad van het nieuwe jaar. Hier in elk geval wel, het was erg gezellig... Wil ik iedereen die dit leest daarom nog even de beste wensen sturen! Dat dit jaar je maar mag brengen waar je op hoopt.

Gisteren heb ik de kleine draak-quilt gesandwiched. Dat was mijn eerste quilt klusje in het nieuwe jaar. Ondanks dat ie nog even moet wachten (de ik-zie-sterretjes wordt nog gequilt) vind ik het veel prettiger om een quilttop alvast te veranderen in een gedubbelde deken. Voelt ie alvast een beetje meer af. Ik weet het, het neemt veel meer plaats in beslag, maar ach. Doen wat je prettig vind toch?

Vanmorgen was ik lekker vroeg op, en heb ik AWS blok 24 er nog maar eens bij gepakt. Die ligt namelijk al eventjes in de halve stand. Gisteravond heb ik het rondje nogmaals uitgetekend, want hoewel het er eigenlijk al op zit, ben ik niet helemaal tevreden...


Een paar driehoekjes marcheren niet netjes in het rond, wat je beter ziet als je er een bordje oplegt.


Het venijn zit hem rechts onder... maar de vraag is of ik daar het hele blok (nou ja, de blaadjes zitten nog niet vast) voor opnieuw ga doen. Ook is het de vraag of het dan beter gaat lukken. Dus ik denk dat ik vandaag de blaadjes er maar eens op ga zetten, dan is ie lekker af en kan ik aan een nieuw blok beginnen! 

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen:

 1. Als je quilt af is, leg je er toch geen bordje op ;-)
  Dus niet loshalen zou ik zeggen, met het blote oog zie je het niet hoor.
  Ik wens je een prachtig 2016 en veel quilt genot.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou eh ik denk dat ik ook geen bordje op dat blok moet gaan leggen. Dit soort 'foutjes' geven juist charme aan een quilt. Lekker laten zitten dus! Fijne dag en de beste wensen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuw jaar! Ik zou de driehoekjes ook lekker laten zitten. Zelfs met bordje zie je amper dat niet alle driehoekjes niet helemaal goed zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful! The mistakes aren't noticeable at all except by you.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst een gelukkig nieuwjaar! En...ik wil je nog bedanken voor je laatste reactie op mijn blog, ik had net dat laatste zetje nodig, want ik ben nu gaan door-quilten van de eerste van de 4 quilts. De andere 3 ga ik nog even dubbelen, zodat ik daar ook weer mee verder kan gaan.
  Enne...ik vind het niet storend dat het niet helemaal rond is, geeft juist iets speciaal, want het is toch met de hand gemaakt?
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem heel mooi zoals het is, sowieso vind ik je quilts erg mooi. De trip staat hier ook nog op het lijstje, vind hem super!Wens je een geweldig quiltjaar.

  BeantwoordenVerwijderen