donderdag 7 januari 2016

AWS verslaafd

Zo kun je me momenteel wel noemen. Wat is het toch leuk om aan deze sampler te werken... verslavend gewoon! Deze week was er een blok aan de beurt wat niet in het boek staat van Di Ford, maar omdat ik de quilt lits-jumeaux wil maken heb ik 7 blokken gekozen uit de originele quilt.
Dit is de eerste! Ik vind het zelf een leukerd.


Hieronder een foto van de originele quilt, het blok zit links onder boven het hapje uit de quilt, daar is het met blauw-groene tinten gemaakt.


En hier zit het al op z'n plek in mijn AWS. Ik ben er wel blij mee!


 Liefs, Nathalie

18 opmerkingen:

 1. wow dat is een prachtig blok! veel plezier met de andere extra zes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat weer knap gedaan! Het is echt een super mooi blok geworden. Prachtige stofcombinatie!!!Ben helemaal benieuwd naar de volgende zes eigen toevoegingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous block, love the Antique Wedding Sampler you are making.
  Greetings,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf blok heb je erbij gemaakt. Mijn aws gaat ook gestaag verder. Het zijn leuke blokken met steeds een uitdaging om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het nog leuker dan de al zo verleidelijk mooie uitvoering van Di Ford, met die extra blokjes erbij. En wat is het een prachtig mooi blokje geworden!!!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi blokje geworden!

  Groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee, om de originele quilt te doen! Ik wil 'm ook gaan maken maar vond het al zo jammer dat er niet zoveel blokken zijn. En je maakt 'm heeeeeeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee! ik vind zelf de AWS van DI Ford al behoorlijk omvangrijk, dus ik laat het bij die blokken, maar ik vind jouw plan erg mooi en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij wordt prachtig en wat een mooi extra blok heb je gemaakt. Die staat ook hoog op mijn lijstje voor ooit.

  BeantwoordenVerwijderen