woensdag 31 december 2014

Vooruitkijken!

Dat is wat ik het liefst doe, op de laatste dag van het jaar. Natuurlijk kun je terugkijken op het jaar wat geweest is. Een heel normaal jaar, met weinig bijzonderheden. Waarin ik lekker steekjes gezet heb!

2 quilts begonnen en helemaal afgemaakt, de kliekjes, waar ik super blij mee blijf...


En de square in a square...


De bonte kermis van DH kwam af en kwam de laatste dagen goed van pas...


En de Nearly Insane is zover dat deze gequilt wordt...


En dan het vooruitkijken!
Ik begon twee nieuwe projecten... De tripjes... zo heerlijk ontspannend om te doen. Nr 7 is in de maak en er staan er 20 gepland, dat moet toch lukken in 2015!


en de ster-in-een-ster... Een relatief simpele quilt, met een hele rustige sobere uitstraling. Zomaar voor tussendoor... Ik ben erg benieuwd naar hoe deze quilt groeit en groeit!


En nog meer waar ik het komende jaar lekker mee aan het stoeien ga. Het maken van nog 11 mandjes, en de randen... die me al de nodige hoofdbrekens gekost hebben.


Maar waar ik nu toch eens echt, ECHT mee aan de slag moet! Want hij wordt te mooi om zo schandalig te verwaarlozen...

En verder?! Blijft het ZO leuk om plannetjes te maken! Op quiltgebied borrelt en pruttelt het voortdurend. En toch weet ik inmiddels van mezelf dat ik het niet mag overdrijven. Te veel projecten zorgt ervoor dat er te veel blijft liggen. Dat ik het niet meer kan overzien... en dat wil ik niet! Dus ga ik eerst maar eens aan de slag met het moois wat al op komst is!

Een fijne, veilige jaarwisseling!
Liefs, Nathalie

15 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige werken laat je zien, daar ben je met plezier aan bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You have made a lot of great quilts, and more to come. Looking forward to your postings next year.
  Best wishes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien heb ik het al eens eerder gezegd, ik vind jouw kliekjes quilt prachtig! Eigenlijk zou die quilt een mooiere naam moeten krijgen.
  En wat ik je ook toch eens wil zeggen, is dat ik de foto's bovenaan jouw blog zo mooi en stijlvol vind, de brocante kantklossen met de serene blauw-witte quilt. Schitterend, een genot om iedere keer weer te zien.
  Ik wens je voor het Nieuwe Jaar veel gezelligheid, geluk en gezondheid toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was heerlijk om bij je te lezen! Mooie quilts, super projecten echt prachtig allemaal, ik wens je een creatief jaar toe. Groetjes juud

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So wonderful projects and antique quilts.
  I love them all.
  I wish you a wonderful and busy 2015

  Greetings from Germany
  Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie quilt heb je gemaakt en je projecten zien er ook veel belovend uit ! ! !

  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2015 Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stuk voor stuk jaloersmakende mooie quilts. En je doet als je ze zo uit je mouw schud....heerlijk nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. Ik blijf je lekker volgen fijne avond en goed 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alle goeds voor het nieuwe jaar!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleuren gebruik je toch voor je quilts!!
  Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt prachtige quilts gemaakt. Warm van kleur. Super. En de projecten waar je mee bezig zijn ook erg mooi. Ik kom volgend jaar ook weer bij je kijken. Een goede jaarwisseling en voor volgend jaar een fijn quiltjaar.
  groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Nathalie wat een prachtige quilts laat je zien we hebben ze hier op je blog kunnen volgen maar zo allemaal bij elkaar is het toch echt een geweldige prestatie.Een gelukkig en gezond nieuwjaar voor jou en je familie groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beeldschone quilts! De beste wensen voor een gezond, gelukkig en creatief 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige quilts heb je gemaakt. Echt genieten. Ik wens jullie een geweldig 2015 toe met veel gezondheid en leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je een leuk blogverhaal geschreven ! Mooi om zo'n overzicht te hebben over wat af is en wat de nieuwe plannen zijn. En ja, ik zie ook te veel leuks en heb in het afgelopen jaar moeten leren dat ik niet aan te veel nieuwe leuke quilts moet beginnen, maar eerst eens wat af moet maken. En het leuke is, als je weer een oud project oppakt ga je het al doende ineens ook weer heel leuk vinden !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. The quilt with the basket border is my favorite.

  BeantwoordenVerwijderen