zaterdag 27 december 2014

De wereld is wit!

Wat een prachtig gezicht zeg, als je naar buiten kijkt! Er ligt hier een flink pak sneeuw, niet normaal!En het blijft maar sneeuwen! Hond Cyp heeft voor 't eerst kennis gemaakt met sneeuw en kan er geen genoeg van krijgen, vandaar al die pootjes in het sneeuwdek. Hij heeft er zelfs in liggen rollen... En dat met een langharige vacht! Gelukkig is hij alweer wat opgedroogd maar eigenlijk wil hij steeds naar buiten. 


Vanmorgen ben ik met de auto er doorheen gereden om een vriendinnetje van Dochter op te halen. Die was hier nog nooit geweest, en vertelde in de auto dat ze een lekker dekentje mee had genomen. Wat een grap! Die liggen hier voor t grijpen, maar dat wist ze natuurlijk nog niet.

Deze kerstdagen is er trouwens geen steekje gezet. DH ligt al dagen met 40 graden koorts en een Echte Griep op bed. Dat betekende dus rennen en racen voor me, want de gasten kwamen toch. Van de heerlijke toetjes heb ik mooie foto's gemaakt...Een charlotte met aardbeien en een tarte tatin. De eerste aten we op kerstavond, de tarte tatin 1e kerstdag.

Heb ik dan helemaal niks quilterigs te melden??
Jawel, deze zeeeeeeer inspirerende foto van Pinterest. Qua kleurgebruik, maar ook wel een heerlijk simpel patroon en toch krachtig...


Helaas kan ik niets over de herkomst vinden, zo gaat dat soms met pinterest helaas...

Vandaag ga ik maar lekker steekjes zetten. 
Liefs, en geniet van het korte winterweer!
Nathalie

3 opmerkingen:

 1. Wat zien jouw nagerechten er prachtig uit. Heerlijk Charloote en tarte tatin. Ik had de frambozenijstaart uit Allerhande gemaakt. De frambozenjam had ik eerst zelf gemaakt. het zag er mooi uit en de smaak was ook erg goed.
  Leuke quilt van Pinterest. Mooi door zijn eenvoud en kleurstelling. Fijne dag vanuit een ook nog wit Tiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zo'n pak sneeuw ik hoop dat het hier morgen ook wit is.

  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mjammie! Hier niks geen sneeuw en dat in Friesland. De quilt van Pinterest is leuk, jammer dat oorsprong daar vaak inderdaad niet te achterhalen is. Goede jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen