zaterdag 16 maart 2013

Even weer lekker gek!

Na al het mandjesgeweld heb ik me deze week toch weer even op iets anders gestort. Met die mandjes, en vooral, met het middenstuk, komt het helemaal snor. Die nog-niet-gevulde buitenrand? Voorlopig geen probleem, waar maak ik me gek over? Voorlopig kan ik nog heel veel wiebertjes appliqueren, vlindertjes, gekke hoekblokjes, mandjes maken en sterretjes. Dus rust... het komt! Maar het oude kastje met deze quilt erin is deze week akelig gesloten gebleven (behalve dan dinsdag, om resultaat te showen aan haar en haar.


Die dinsdag heb ik mijn twee kistjes met stofjes voor de Nearly Insane maar eens tevoorschijn getoverd. En tussen het kletsen, zorgen en bewonderen en bedenken door zijn er die dag 3 blokjes geknipt. Want mijn Nearly Insane is echt schandaaaaalig verwaarloosd de afgelopen tijd! Die drie blokjes zitten inmiddels nog in elkaar ook!


En, nog even dit...
Al zoekend op het www naar ideeën voor de mandjesrand kom je nog wel eens wat tegen. Ergens op een Pinterest prikbord voor Dear Janes (ja, je raakt zo ergens verzeild) zag ik dit... mijn adem stokte toch echt wel even!!!


Op deze plaats, klik hier staat denk ik de originele foto van de quilt. Een medaillon-style Dear Jane noem ik het maar... Ik ben helemaal onder de indruk en in lufffffff!!!!! Maar wilde ik niet met de rondjes aan de slag als volgend groot project? En Oh dear, zo'n DJ heeft 169 blokjes (en deze versie ook!). Dat is dus een mega-klus. Maar zooooooo moooooooooiiiiiii!!!!

Eens kijken of ik vanmiddag mijn blokkenboek kan vullen met nog eens drie NI blokjes... Alhoewel, de nieuwe Ariadne Brocante viel ook net in de brievenbus!

Een fijn weekend!
Liefs, Nathalie

2 opmerkingen:

 1. Ik wilde je nog zo waarschuwen: geen pinterest!!!
  Dat is gewoon te leuk. (Heb ik ghoord, want ik blijf sterk...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De dear Jane is werkelijk prachtig. En Pinterest???????????

  VERSLAVEND!!!!

  Maar wel prettig.
  Groeten Annet

  BeantwoordenVerwijderen