maandag 16 april 2018

Herontdekking

Met hele kleine stapjes de arm vooruit... volgens mijn lieve fysio Emma is het een heftige. Inmiddels is de ergste spierspanning uit de lucht en doe ik (meestal) braaf mijn oefeningen. Die helpen, en na een paar weken ben ik al blij met elk klein dingetje wat ik al weer kan.

De eerste weken was dat helemaal niks.... maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dan maar eens kijken wat ik met een naaimachine kan! Ook dat lukte de eerste weken niet (want, ik kon niet eens spelden zonder pijn) maar sinds enkele weken gaat dat in elk geval wel weer!


Het bovenste blok is niet zo fijntjes, maar zelfs deze hele kleine pinwheels zijn gelukt met de naaimachine! Kettingnaaien schiet dan ineens wel heel erg lekker op. En puntjes zijn (bijna overal) puntjes... dat viel me niet tegen!


En zo is het kleine quiltjes project ineens in een vergevorderd stadium. Nog maar twee blokken! Ik ben wel blij met hoe deze quilt eruit gaat zien. Het formaat zal straks 1,75 in het vierkant zijn.


Ik hoop ook snel weer wat steekjes met de hand te kunnen zetten.
Liefs! Nathalie

12 opmerkingen:

 1. Fijn Nathalie dat er sprake is van verbetering. Kan je ZOETJES AAN weer wat gaan doen. Ze zijn heel leuk de twee nieuwe mini's. Het wordt een mooi geheel.🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat er licht aan het einde van de tunnel schijnt. Toch een knappe prestatie deze twee blokken!! Mooi project alweer!
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt een prachtige originele top! Wat fijn om weer een blog van jou te lezen. Ook voor het verdere verloop veel beterschap toegewenst. Want ja, een quilster die geen steekje kan zetten, dat gaat wringen.
  Hartelijke groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het weer wat beter gaat, ik heb je pas ontdekt maar ben groot fan. Naar weken lang twijfelen ga ik de knoop door hakken. De antieke wedding sampler staat hoog op mijn lijstje.....je quilt wordt prachtig!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen joh dat je nog niet weer alles kan doen wat je zou willen. Toch fijn dat er dan een naaimachine is. De quilt wordt erg mooi. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig gaat je arm de goede kant p en kun je in ieder geval ketting-naaien. Ze zijn mooi hoor, Nathalie!
  Fijne zonnige dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie quilt ben je aan het maken en nog veel beterschap met je arm. Het duurt zeker een poos voordat het beter gaat maar je gaat weer de goede kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is het toch weer hartstikke leuk wat je laat zien !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig gaat het met kleine beetjes vooruit met je arm. Hopelijk gaat het de komende tijd nog veel beter! Maar wat heerlijk, dat je weer wat kunt doen. En wat wordt het quiltje mooi! Beterschap gewenst en groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk om je nu eens in t 'eggie' gesproken te hebben!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Balen joh dat je nog niet weer alles kan doen wat je zou willen. Toch fijn dat er dan een naaimachine is. De quilt wordt erg mooi. groetjes, Conny
  กำถั่ว

  BeantwoordenVerwijderen