maandag 24 juli 2017

De nieuwe huisjes in het nieuwe huis

Om maar eens even met de deur in huis te vallen... de nieuw-huisjes quilt in wording heeft al een plekje veroverd in het nieuwe oude huis. Meteen rechts als je de deur binnen loopt is onze garderobe. Vroeger was dit de wachtkamer van de dokter, tenminste, een stukje ervan. We hebben er een muurtje in geplaatst waardoor aan de andere kant een klein kantoortje ontstaan is (nu nog opslag). 

Met alleen de jassen aan de kapstok, een klein bankje en wat koffers was dit nog niet echt een gezellige ruimte. Dus heb ik maar zolang een stuk gordijnstof over de muur gegooid en alvast deze quilt in wording vastgespeld op het gordijn. Het wordt wel een joekel 180 vierkant ongeveer, zeker voor deze ruimte. 
Ik weet nog niet of ik dat erg ga vinden...


de bedoeling is dat de huisjes helemaal rondom een rand gaan vormen. Er zitten alvast drie blokken op, het vierde kan ik in elkaar gaan zetten. 


Hopelijk vindt het bezoek het leuk om te volgen hoe deze quilt groeit. 
En als je van buiten door dit raam naar binnen gluurt, dan kun je het ook volgen!


Liefs!
Nathalie


7 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Maar je hebt nog wat huisjes te gaan. Ik denk dat jullie bezoek het wel leuk vindt om deze quilt te zien groeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie quilt in wording!

  Groetjes en succes met de rest van de huisjes.
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super goed idee om de huisjesquilt op deze manier een plek te geven in jullie mooie huis! Dan kan iedereen, zowel binnen als buiten, en hier op je blog, de vorderingen bewonderen. Het wordt een geweldig mooie quilt! En groot? Zoiets moois kan nooit groot genoeg zijn, toch?
  Groetjes van Ageeth..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enig! Tuurlijk is t leuk om dit zo te blijven volgen. Wat een stimulans ook om te blijven werken aan dit project!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze quilt vind ik heel mooi qua kleuren.En het staat zo leuk in de gang.

  BeantwoordenVerwijderen