maandag 29 mei 2017

lieve blog-volgers

Voorlopig heb ik even geen tijd om een naaldje vast te houden. De lapjes zijn ingepakt voor verhuizing, die over drie weken echt, maar dan ook echt, gaat gebeuren. Ik kijk er naar uit want in twee huizen leven is ook lastig. Steeds heen en weer... Het is nu spitsuur, topdrukte, mega veel te doen ... Ik ben vooral bezig met inpakken en regelen. Hier wat ophalen, daar wat afgeven, telefoontje links en rechts. En dan komt op school ook nog de drukste periode van het jaar eraan.


Het komt goed, het wordt prachtig, ik spreek jullie weer over een tijdje als ik de draad (letterlijk) weer op kan pakken!

Liefs! Nathalie

10 opmerkingen:

 1. Zet 'm op met de verhuizing! Het is een heleboel werk, zeker jullie verhuizing met de verbouwing erbij, maar straks hebben jullie een heerlijk plekje waar je alles weer op kunt bouwen. Voor ons duurt het nog wat langer, nog 7,5 week voordat wij naar ons nieuwe stekje mogen, maar ook hier struikel ik in bepaalde kamers al over de verhuisdozen. Het is even chaos. Loslaten en maar gewoon doen. Veel sterkte, succes en vooral ook veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. First things first. Succes met het verhuizen en dat je je weer snel thuis mag voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met alles, eerst maar de verhuizing achter de rug hebben dan komt je hobby vanzelf wel weer , groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tijd! Geniet ervan, neem de tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel sterkte nu de beruchte laatste loodjes in aantocht zijn. Zowel privé als op het werk lijkt alle drukte nu samen te vallen. Nu even doorbijten en straks dubbel hard genieten!!
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte, succes en plezier. We horen wel weer hoe het gaat!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte. Dat wordt dan extra genieten van de zomervakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel begrijpelijk dat je geen tijd meer hebt voor steekjes en verhaaltjes. Succes met de laatste loodjes en de verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel sterkte met je verhuizing ! Het is nu veel werk, maar straks is het 't allemaal vast waard geweest ! Tot ziens, hartelijke groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heel erg veel succes, even doorbijten en dan genieten !

  BeantwoordenVerwijderen