vrijdag 28 april 2017

update nieuw huisjesquilt

Eigenlijk had ik jullie al wat eerder een update willen laten zien van de nieuw huisjesquilt, maar op de een of andere manier wordt dat steeds verhinderd door een wit spookje...


Vandaag is het dan toch gelukt om een goede foto te maken.


Deze quilt is zeker niet klaar als over 7 weken de verhuiswagen voor de deur staat. Ik denk wel dat het leuk is om op de plek waar hij ooit komt te hangen alvast een lat-met-lap op te hangen waarop ik deze quilt in wording alvast kan vastspelden. En dan steeds de blokken met huisjes die klaar zijn er ook omheen kan spelden. Want een mooi plekje in ons nieuwe huis dat verdient ie zeker!

Het gaat allemaal lekker. Volgens planning? Echt geen idee! Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat we over 7 weken erg ver zullen zijn. Ik merk dat we met z'n allen maar moeilijk kunnen wachten, ook de kinderen hebben er zo'n zin in!

Liefs Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Het wordt echt een beauty, je huisjes-quilt en het zal zeker een mooi plekje verdienen.
  Succes met de voorbereidingen voor het verhuizen.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldschoon en ik heb zoveel bewondering voor de applicatie! Schitterend. Dit zal je in je nieuwe huis thuis laten voelen,
  fijn weekend,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap dat jullie er allemaal zin in hebben, zou ik ook hebben. Waar wil je deze quilt op gaan hangen ? Op welke van de vele muren ?
  Hij is prachtig aan het worden, liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee om de huisjes quilt alvast een plek te gaan geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt echt een hele mooie quilt.
  Fijne nieuwe week.
  Groetjes Marja
  🌹🌹🌹

  BeantwoordenVerwijderen