zaterdag 26 november 2016

kleine quiltjes nr 2

Het tweede kleine quiltje is af. En dat duurde me toch een tijd! Niet alleen waren er veel projecten die steeds maar weer tussen kropen, het was een vervelend patroon om te maken vond ik. Steeds maar weer zaten er driehoekjes verkeerd om aan elkaar. Achteruit naaien is nou eenmaal geen hobby van me. Het is dat het een erg leuk resultaat geeft, en dat ik mijn kinderen op het moment ook nog wel eens moet aanspreken op hun doorzettingsvermogen... waarom mezelf dan niet?
Het resultaat mag er zijn!


En hieronder de twee kleintjes bij elkaar. 
De randstof die ik nog heb liggen is veel te flets.
Daar mag ik nog een keertje voor op pad.
Helemaal niet erg... maar eerst maar eens een paar van deze maken.
Of zouden ze toch nog eens eindigen als kussenhoesjes?Ook werd er weer een AWS blok gequilt. De teller staat nu op 10 (van de in totaal 40, als je twee halve driehoeken als een blok telt...). Dat gaat dus nog zeker een half jaar duren!


Liefs, en een hele fijne zaterdag.
Ik mag straks op bezoek bij An Moonen.
Kan bijna niet wachten!

Nathalie

9 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke mini quiltjes. Ik snap wel dat dat een gepriegel was met al die kleine stukjes, maar heel geslaagd! Veel plezier vandaag bij Ans Moonen, groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De aanhouder wint, erg mooi geworden.
  Fijn weekend.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze prachtig geworden, deze kleine quiltjes. Heel leuk om ook dit project weer te zien groeien!! Op bezoek bij An Moonen.....oh, nu ben ik toch wel een beetje jaloers op jou. Daar zou ik ook eens héél graag naar gaan luisteren (en kijken...)
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn zo mooi die kleine quiltjes.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn beide miniquiltjes leuk !! Het patroon van de tweede heb ik in het groot in Nantes gezien en staat ook in het echt in het boek 'Treasures from the Barn' van Linda Collins. Heb jij dat boek ook ?
  Er staan ook nog andere mooie quilts in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, je mini-quiltjes, allebei! Lijkt me zeker een lastige, met die driehoekjes, maar het is helemaal goed gekomen. En je quiltwerk en de quiltmotieven, die je uitzoekt, vind ik een lust voor het oog!
  Groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very nice love them both & love the blue quilt

  BeantwoordenVerwijderen