woensdag 5 augustus 2015

Randje erbij!

Op een randje per week zit ik al lang niet meer... elke toer wordt langer en langer! De volgende rand voor de granny square deken wordt al 40 granny's lang. Niet iets wat je nog even tussendoor doet!De teller staat op 181 granny's gehaakt. In totaal worden het er 313, dus ik ben net over de helft! Dat zou je niet verwachten met nog 'maar' 3 randen te haken.
Even voor de overige statistiek: de deken weegt nu 1145 gram. Ik denk dus rond de twee kilo uit te komen. Da's 40 bolletjes wol. Voordeel is wel dat de deken niet meer gequilt hoeft te worden, af is af! Maar zo ver is het nog lang niet! Ondertussen broed ik ook al op plannetjes voor de restjes, want ook die zullen er zijn, net als bij 't quilten. Straks ga ik haken ook nog echt leuk vinden!


De maat is nu 125 cm vierkant. Da's nog niet genoeg om helemaal onder te kruipen, maar over je benen is het al heel lekker! Ik kom straks rond de 155-160 cm uit. Mooi maatje!

Liefs!
Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Oh my, is this cute. Wonderful crochet project.
  Greetings,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt ze moooiiii...... niet jagen, maar lekker genieten van ieder steekje van je prachtdeken in wording hoor!
  Steekjesgroetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi haak project.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig aantal, wat een geweldig streven, wat een geweldige kleuren....... wat een geweldig project is dit, ben er helemasl weg van!! Veel plezier met het vervolg:0))

  BeantwoordenVerwijderen