dinsdag 30 november 2021

Vicktory King George is af! Nou ja de top...

 Er is altijd zo'n moment dat een quilt echt af is. Nou ja, de top dus. Bij deze quilt leek het wel alsof ik het een soort van aan het uitstellen was. Misschien onbewust, omdat ik daarmee het verhaal van een heel dapper kind voor mezelf een beetje afsluit. Het heeft te maken met mijn werk als juffie. Deze kleuter leerde me, samen met mijn klas, nogmaals dat het nooit, never, nimmer uitmaakt. Niets. En dat je altijd voor jezelf mag kiezen. Iedere steek die ik gezet heb heeft me aan dit kindje en dat speciale moment herinnerd.


Dit is de quilt in volle glorie. Ik ben er mega blij mee en super trots op, op dit resultaat. Ik heb ander patroon gewerkt, met een eigen getekende versie. Extra spannend of alles past. Maar het klopte allemaal als een bus!

Helaas is mijn te-quilten-stapel nu echt heel heel groot. En er zitten ook hele grote quilts tussen. Dus eigenlijk mag ik geen nieuw project van mezelf omdat ik weet dat daar alle energie dan naar toe gaat. Om te patchen heb ik nu nog maar 1 (ja echt... EEN!) quilt onder handen... de kleine gestempelde mandjes. 

Maar hoe lang ik dat ga volhouden... vanuit mijn opleiding heb ik eigenlijk de opdracht om mezelf op een creatieve manier te vertalen. Voor de hand ligt om een quilt te maken. Daar moet ik eerst mijn brein maar eens op laten kraken!

Liefs Nathalie


14 opmerkingen:

 1. Wat is dit een schitterende quilt geworden zeg, mag je echt trots op zijn................liefs. Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een geweldig mooi quilt. Dat je er blij mee bent, begrijp ik maar al te best. Ik wens je veel quiltplezier!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt super gaaf geworden. Waar ga je hem hangen thuis ? Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi is deze quilt. Lijkt me erg arbeids intensief om te maken. Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is deze ook weer geweldig mooi geworden!!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie Quilt geworden en prachtige stoffen gebruikt!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a gorgeous quilt. So wonderful with all the different blocks and the middle part. Amazing work, congratulations.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje!! Wat een prachtige top is dit geworden!! Als ie ooit is gequilt, hoop ik hem in het echt te bewonderen op een quiltbeurs ofzo! Heel veel succes met het doorquilten van alle tops (de winter komt eraan; heerlijk quiltweer :-)!) en vriendelijke quiltgroetjes, Maartje

  BeantwoordenVerwijderen