dinsdag 3 januari 2017

Hoe een blaadje een blaadje wordt, en... stofjeskast nodig?

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar voor al mijn blog-lezeressen! Dat het maar weer een bomvol creatief jaar mag worden met prachtige projecten, geluk en gezondheid voor iedereen!

Soms val je terwijl je aan het quilten bent toch wel van de ene in de andere verbazing... kijk eens hoe dit blad tot leven komt door een paar steekjes! Dat is toch eigenlijk ook wel een wondertje he. Hoeveel mooier wordt een quilt door het quilten!


Voor dit blok heb ik gekozen om alleen maar de buitenwijken te quilten. En de nerven van de blaadjes. Er was zo weinig wit, dat rasteren niet mooier maakte. Helemaal niet erg, dit is ook al een enorme toevoeging bij dit blok!

En dan nog even dit. Ivm de verhuizing gaat mijn lapjeskast in de verkoop. Zonder lapjes, dat dan weer wel, die gaan wel mee naar het nieuwe huis! Dus wilde je altijd al zo'n handige en overzichtelijke kast voor al je lapjes? Sla nu je slag! Emailen mag, nathalie.oerlemans@home.nl.
De afmetingen zijn 1 meter breed, 50 cm diep en 69 cm hoog. Vraagprijs is 150,-. De kast staat goed in de verf. Natuurlijk krijg je de indeling erbij!
Liefs!
Nathalie

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi blad-blok! En zo'n kast is wel heel verleidelijk, maar heb geen ruimte meer voor extra meubels. Hoop dat er snel iemand belangstelling ervoor heeft.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een heel mooi, gezond en creatief jaar gewenst, en dat allemaal ook nog eens in een nieuw huis! Je blok is weer prachtig gequilt, met de bladnerfjes zo. Je kast is ook wel helemaal mijn smaak, maar een mooi plekje ervoor omtbreekt helaas...
  Groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terwijl ik aan't quilten ben leg ik mijn werk ook regelmatig open. Gewoon om te zien hoe mooi een quilt wordt van al die kleine steekjes. Het verschil tussen gequilt/niet gequilt is zó groot.
  Ik wens je een succesvol (op alle vlakken) 2017.
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi blok is dit en idd prachtig als je hem gaat quilten. Hij komt tot leven zeg ik altijd. Ik wens jullie veel succes met de verhuizing en een geweldig nieuw jaar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je mooie stoffen verzameld !

  BeantwoordenVerwijderen