woensdag 20 juli 2016

Waarom de AWS zo hard gaat...

dat mag nu toch wel duidelijk worden. Het lijkt me namelijk fantastisch om deze quilt niet op een bed te laten belanden. Wel raar, want was ik 'm daarom niet groter aan het maken? Eigenlijk wel...

Maar inmiddels is het plan gewijzigd. Niet op bed, maar aan de muur. Als enorme blikvanger in ons nieuw gekochte oude huis. Hoe je leven toch kan veranderen. We kijken er erg naar uit.

Een klein jaartje heb ik nog is de inschatting om de quilt af te maken en te quilten. Het volgende blok is al klaar, nog 8 te gaan. Een soort van aftellen is begonnen!


Ik twijfel nu wel of de rand eromheen komt. Misschien wel helemaal niet! Ook daarvoor zijn al weer andere plannetjes aan het ontstaan.

Iemand nog tips voor het ophangen van zo'n grote quilt?
Liefs, Nathalie

7 opmerkingen:

 1. Mijn zus heeft een fantastische roede, helemaal leuk, zeker in een nieuw oud huis! Veel plezier straks met de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de quilt-in-wording al een bestemming heeft gaat'ie extra hard!
  Leuk vooruitzicht hoor.

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie reden en een geweldig goede bestemming voor je AWS! Dat wordt vast een jaar vol mooie plannen! Geniet van de voorpret voor je nieuwe oude huis, en vooral van je steekjes aan de AWS. Ze wordt steeds mooier!
  Groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your blocks and the quilt they will be.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend denk ik, zo'n verhuizing in het vooruitzicht. Wel leuk dat je al een bestemming hebt voor deze quilt in het nieuwe oude huis. Deze quilt zal daar een prachtige blikvanger worden!!
  Groetjes, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier met deze AWS, ik ben ook bezig met dit projekt!

  BeantwoordenVerwijderen