zondag 8 maart 2015

alles gaat z'n gangetje!

en tja, wat heb je dan op je blog te melden?
Er worden granny's gehaakt, de eerste rand van de Insane is op een haar na gequilt, het volgende blok van de tripjes is gestempeld en gesneden, klaar voor de start... Het tweede deel van de ik-zie-sterretjesquilt is bijna klaar op de rondjes na... alles gaat z'n gangetje.
Niks nieuws onder de zon!

En eigenlijk is dat voorlopig ook even de bedoeling. Meer projecten mag ik niet van mezelf, dan kan ik het toch niet meer overzien en blijven er dingen liggen. Ik merk dat ik genoeg onder handen heb, verveel me geen minuut natuurlijk, maar de verleidingen zitten in Oh Zo'n Klein Hoekje.

Zit je lekker te snuffelen in de webshop van Didi om eens te kijken wat de nieuwste collectie lekkere lentekleren ons gaat brengen, en Oh Nee, wat Spot ik daar nou?


Behalve een schattig meisje in een leuke gipsy mengeling kleertjes zie ik natuurlijk meteen dat ze op een Quilt zit. En wat een leukerd zeg! Zo simpel van vorm, zo simpel van patroon, maar ik voel meteen een kriebel in mijn buik. Gezellige zig-zag-rand door de hexagonnen... Deze gaat op het wimmetjes-lijstje. Wil Ik Maken. Nu. Oh nee, daar was dat lijstje voor, om juist niet METEEN de schaar in je stofjes te zetten... En eens zien welke in 2016 als eerste 'mag'. Zucht.

Liefs, en geniet van het weer deze week!
Nathalie

4 opmerkingen:

 1. Je hebt altijd "goede voornemens"maar soms kun je verleidingen niet weerstaan. Ik ken dat. Lijst van WIM-metjes bij mij is ook al zo lang.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal waar ! Ik heb ook al zo veel goede voornemens gemaakt om eerst dingen af te maken die al veel te lang liggen. Maar er is nog zo veel moois, zeker als je ook op Pinterest kijkt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moeilijk hè als je zo "streng" bent.....;-) en zeker als je dan zo'n beeldschone quilt tegenkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ennuh.... wie geeft je een standje als je toch niet naar jezelf luistert?? ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen