vrijdag 24 oktober 2014

Dagje Veldhoven.

Gisteren was ik in Veldhoven. We hebben nog even getwijfeld, want er stonden beduidend minder winkeliers en de tentoonstelling laat steeds minder traditionele quilts zien. Maar de beloofde werken van medaillon quilts van cursisten van Calico House trok ons over de streep.

En zo was het precies... Hele mooie medaillons! En in de stands van winkeliers, daar hangt ook erg veel moois. De mevrouw van Calico vertelde in haar winkeltje op de beurs erg aardig over de gemaakte quilts.
Ook gespot... een hele inspirerende Antieke Wedding Sampler naar het patroon van Di Ford! Deze is met stip gestegen op mijn Wimmetjes-lijst...!


En een leuke varia hexjes... ook erg inspirerend.
En natuurlijk ging er BUIT mee naar huis. Doosjes voor 't aurifil garen, super handig. Het geweldig nieuwe boek van Edyta Sitar met scrapquilts en lapjes... veel f8's voor 't scrappy effect!


Voor iedereen die nog gaat... heel veel plezier!
Ik ga eens even aan de slag!

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen:

 1. Oh dat boek........ Maar ik heb al TE veel, en overal waar je te voor zetten kunt is niet goed zeggen ze. Maar TE veel stof kan toch geen kwaad? Fijn weekend, geniet van je plannen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vorig jaar in Veldhoven geweest en vond het toen eigenlijk tegenvallen. Vandaar dat ik dit jaar niet ga. Maar ik ben dus erg blij met jouw verslagje. Zo zie ik de mooie dingen alsnog. Die medaillonquilts zijn prachtig.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zondag naar Veldhoven en wat goed, dat jij meldt, dat Calico House zo de moeite waard is, want ik ben ook meer van deze traditionele stijl en minder van de "art". Vorig jaar vond ik het art-gehalte ook al erg hoog en heb getwijfeld om te gaan, maar wat jij laat zien, lijkt mij toch zeer de moeite waard. Erg de moeite waard is ook je nieuwe boek, want dat ligt hier al in de kast!
  Bedankt voor de mooie foto's en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stofjes heb je gekocht, en ook al zo"n mooi boek!!
  Ik ga morgen, ben benieuwd naar de medaillonquilts!!
  Groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, you are also a traditional quilter? The first picture is my absolut favorite quilt. I was so sad to see only art-quilts in the exhibition. But finally i found my favorites near by the shops.

  Greetings from Germany
  Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien, toch wel prachtige quilts te zien.

  BeantwoordenVerwijderen