vrijdag 20 juni 2014

Toch wel bijna insane!

Nou ja, vooral de quilt dan. Ik ook wel eens een beetje, maar dat ligt dan meer aan de topdrukte hier, einde schooljaar, waardoor ik te weinig aan het quilten toe kom. En dat zijn nou net mijn rustmomentjes... Daarom duurde het ook wat langer voor er weer een bericht kwam.

Zojuist heb ik weer een rij aan de Nearly Insane kunnen zetten. De rijtjes worden steeds korter. Ik weet nog dat ik bij de middelste rij oneindig aan het spelden was voordat die eraan zat. Maar die was dan ook 15 blokjes lang geloof ik... Nee dan nu, 5 blokjes en 2 halve, zo gepiept!


De foto moest met flits helaas, nu lijkt alles wel erg uitgebeten, maar vooruit.

Ook heb ik vandaag eens geteld hoeveel blokjes ik al gequilt heb in mijn vierkantjes-project. De teller staat op 40 van de 99... best al ver! Dat schiet dus lekker op. Als die deze zomer af is, dan kan de Nearly Insane mooi in het najaar de quiltring in.

Eigenlijk werk ik nu alleen aan deze quilts. Nu het eind in zicht komt bij de NI voel ik een soort rush om hem echt af te maken. Zodat er weer ruimte komt voor nieuwe projecten, hihi... Maar dat wordt op zijn vroegst in het nieuwe jaar. Want eerst mag er eens wat af gemaakt worden. Als de Insane af is liggen er toch nog drie projecten te wachten.

Zijn jullie ook al aan het bedenken wat je ik-pak-mijn-koffer-in-en-neem-mee project gaat worden? Dat vind ik altijd zo'n lastige... ik wil het liefst iets wat ik makkelijk kan pakken, niet te groot is, lekker handzaam zodat ik geen berg hoef mee te sjouwen, en waarvan ik ook weer zeker weet dat ik niet halverwege de vakantie zonder kom te zitten... Gelukkig gaan we voorlopig nog niet en kan ik nog even voorbereiden en broeden. Maar graag hoor ik hoe jij dat aanpakt!

4 opmerkingen:

  1. Leuk, leuk, leuk! Om je NI al zover af te zien. Bij mij heeft hij een poosje stil gelegen, maar nu ik thuis zit met mijn been, ben ik toch weer begonnen ermee. Ben nu als eerste de driehoeken aan het maken. En dan de rest van de blokken erachteraan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij wordt echt mooi. Ik snap dat je hem af wilt hebben. Hm, halve blokjes. Dat had ik nog niet gezien. Leuk. Ik kan je niet helpen met je ik-pak-mijn-koffer-en-neem-mee. Want ik vier mijn vakantie dit jaar in de tuin onder onze terrasoverkapping.

    BeantwoordenVerwijderen