dinsdag 9 februari 2016

Feestje

Het volgende blok van de AWS bleek een feestje! Ik heb er om eerlijk te zijn enorm tegenaan zitten hikken. Zou het wel mooi worden, wel passen in het geheel? Het is namelijk Nog een Extra zelf getekend blok, en ja, er komen 7 van dit soort blokken. Ik hoop niet dat ik elke keer zo'n koudwatervrees heb.


Dit is het originele blok


Het lappie groeit en groeit...


En krijgt steeds meer de lekkere frisse uitstraling waar ik op hoopte!
De foto's zijn belabberd slecht, met dit grijze regenweer is er geen fatsoenlijke vrolijkere foto te maken. Maar ja, dat blijft voorlopig zo geloof ik. Dus kunnen we lekker aan het frutselen!

Fijne dag!
Liefs, Nathalie

10 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk! Ik vind dat je het heel erg goed gedaan hebt, dus niet te bang zijn voor de komende blokken...! Ik herken je broderie stof, die stof van Dutch Heritage gebruik ik voor alle broderie perse, ook in de driehoeken. Met mijn quilt beoog ik ook een wat frisser geheel te krijgen, lukt tot nu toe ook goed. Veel plezier met je oorspronkelijke variaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer zo'n geslaagde eigen toevoeging!! Erg leuk om te zien is dat het geruit stofje ook in mijn bruidsquilt zit! Groetjes Liliane

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, wat mooi! En ik zie al op tegen een blokje van Sylvia´s Bridal Sampler....deze zijn nog veel moeilijker. Prachtig gedaan, petje af!!
    groet,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is beslist niet nodig, hoor, om koudwatervrees te hebben, want het gaat je heel erg goed af, deze zelf-getekende blokken; supermooi geworden, en het geheel wordt prachtig!
    Groetjes van Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi blok is het geworden, leuk dat je je eigen draai aan de AWS geeft. Zo wordt ie lekker persoonlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het blok ziet er geweldig goed uit!!! Prachtig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jouw AWS wordt prachtig! Wat ontzettend leuk dat je er ook de extra blokken in doet! Erg goed gelukt dit laatste blok. Wat zijn ze soms lastig he, maar als je een blok klaar hebt is het me toch mooi!

    BeantwoordenVerwijderen