zondag 31 augustus 2014

Een heerlijke vrije zondag ligt in het verschiet!

Dus ga ik lekker wat prikken aan de quilts...


Inmiddels heb ik voor het middendeel van de kliekjesquilt een plan hoe ik ga quilten. Rondom de sterretjes, rondom de blokjes en het patroon van het ninepatch blokje herhaal ik in de 'effen' blokjes. Zo blijft alles lekker op z'n plek!

En verder... ga ik rommelen in mijn keuken/huis...


Want na mijn verjaardag schreeuwen wat nieuwe schatten om leuke mooie nieuwe plekjes. Als ik die nog maar kan vinden! Maar wat is het weer leuk allemaal! 

En als ik dan nog wat tijd over heb...


Duik ik lekker met dit boek op de bank. Tea & treats, over verschillende soorten thee en allerlei heerlijks wat je erbij kan bakken en er goed bij combineert!

Fijne zondag!
Liefs, Nathalie

7 opmerkingen:

  1. Hi Nathalie, en waren je oren niet aan t tuuten gisteren? We hebben t nog over jou mooie quilts gehad! Het zijn plaatjes, fijne zondag, geniet van je lekkere luier dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En wat is dat een goed plan voor vandaag ! Vanmiddag ga ik hetzelfde ook doen. Jij nog veel plezier erbij ! Misschien een leuke tip voor je: radio 5 met Radio Nostalgia zendt vanmiddag erg leuke muziek uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Precies zo'n zondag heb ik ook. Succes, liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zo te lezen wordt dat een heerlijke zondag, veel plezier
    groetjes
    Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ai keuzes maken...best lastig met al dat moois en lekkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij houdt ook van die mooie brocante spulletjes zo te zien. Wat is het leuk om je huis te decoreren hé? Dat boek lijkt me trouwens ook erg leuk! Alleen al om voor de sier ergens neer te leggen... geeft gelijk zo'n knus gevoel. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen