maandag 30 september 2013

Over de helft!

Dat klinkt alvast lekker veelbelovend! Er zijn zelfs twee projecten over de helft! Nou ja, als je het positief bekijkt, hihi...

Allereerst vertel ik met trots dat ik over de helft ben met de Nearly Insane-nog gekkere blokjes. Ik ben inmiddels aanbeland bij de middelste schuine diagonale rij. 13 blokjes en twee hoekpuntjes... waarvan 8 blokjes af zijn!

Gelukkig voor jullie zijn dit erg fotogenieke blokjes:


een lieffie he!


dit was een makkie!


deze eigenlijk ook wel...


oh zo simpel, maar oh zo veel werk!

Ondertussen ga ik natuurlijk lekker door. Blokje 9 van deze rij is al geknipt en klaar om aan elkaar gezet te worden!

En dan de Winding Ways update... Met het quilten van de witte rondjes ben ik over de helft. Nou ja, wel op 2/3 denk ik zelfs! Maar ik weet inmiddels wel zeker dat alleen de witte rondjes quilten niet genoeg is. Als de quilt over de rand van mijn bankje hangt dan puilen de middenstukken nu al... En dat voor het wassen. Dat gaat niet goed komen!

Als proefje heb ik in het midden van een blauw winding way blokje het midden op dezelfde manier vastgezet als ook ontstaat door het quilten van de witte rondjes. Er zit dan een vierkantje om de middelste vier puntjes (snappen jullie me nog?). Maar of het genoeg is... Jammer genoeg was ik vorige week niet in staat om naar de bee bij quiltjuf te gaan en om raad te vragen. En geduld is niet altijd mijn sterkste kant...


Een niet al te duidelijke foto van het probeerseltje. Ik denk dat ik maar eens een paar verschillende probeerseltjes ga maken en dan kiezen wat het beste is!

Fijne week!
Liefs Nathalie

8 opmerkingen:

 1. Nearly insane... wat een prachtig project ! Ziet er geweldig uit ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb bewondering voor je precisie en geduld. Prachtig werk. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw Insane wordt zo mooi net als de winding way. Ook al zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi allemaal. Winding ways staat hoog op mijn wensenlijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kun je niet in het middden knopen? Of vind je dat niet mooi? Je NI wordt prachtig. Staat bij mij ook op mijn to-do-lijstje.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het knap hoor, die van mij bljft maar in de kast liggen, maar ja dat krijg je hé als je met teveel projecten bezig bent. Die van jou word prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige blokjes zijn dit allemaal.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen