zondag 11 augustus 2013

Terug in het normale ritme.

Inmiddels zijn er al weer 8 blokken van de Winding Ways klaar... een per dag, da's niet slecht toch? Alhoewel ik altijd wil dat het sneller kan. Regelmatig gaat het doosje met voorbereide blokjes ergens mee naar toe. Dat levert soms wat gekke blikken op, want wat zit die mevrouw nu weer te doen? Volwassenen zeggen meestal niks, maar kinderen die hier in huis komen spelen vragen het wel aan DS of DD. "Wat zit jou moeder te doen?" "Oh, die maakt dekentjes." "Doet ze dat vaker?" "Ja hoor, altijd als ze verder niks te doen heeft." En zo is het maar net. Dus zorgen dat je vaak niks te doen hebt, dan komt het vanzelf goed met die quilts!Inmiddels zijn we hier vandaag aan het Allerlaatste Dagje Vrij begonnen. Lekker relaxed opstaan en maar zien wat de dag gaat brengen. Misschien vanmiddag naar de bios met de kids (maar daar is het te donker om te patchen, wat jammer nou!) En morgen begint in een keer het normale leventje weer. Kinderen naar school brengen, ophalen, sportclubjes. Het geregel en georganiseer komt er weer aan!

En dit was gisteravond mijn laatste snoeperij:


Ook daarin terug in het regime, want na zo'n heerlijke vakantie... Bovenstaand toetje kun je eten bij
Taverne Paulus, ik dacht nog "ik bestel een crème brûlée, dat is meestal niet zoveel..." Kwam ik even bedrogen uit! Maar het was wel heel lekker!

Fijne week!
Liefs, Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Haha... die vreemde blikken herken ik wel. Als ik in mijn pauze op mijn werk wat mandjes zit te maken, komen er vaak ook mensen vreemd bijstaan om te vragen wat ik aan het doen ben. Een blokje per dag is best veel hoor. Dat moet binnenkort helemaal goed gaan komen met die top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het helemaal van de jongens als ik op de camping aan het quilten was.
  Sommige van de jongens die langs kwamen vonden het wel knap wat ik met die lapjes aan het doen.
  Je schiet op met de Winding Ways, ik ben hem aan het voorbereiden voor onze vakantie, moet er nog een aantal knippen.
  Succes morgen weer met het normale ritme.

  groetjes merian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier gaat het gewone leven ook langzaam van start. Ik krijg ook vaak vragen over mijn speldenkussen. Zoiets hebben ze nog nooit gezien. Andere moeders mompelen dan vaak iets in de trant van verstelwerk breng ik altijd naar oma. Gewoon glimlachen en verder gaan met onze superhobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, je qult schiet zo lekker op, hè ?
  Ik heb nog even vrij. Onze jongste gaat 26 augustus beginnen met zjn introduktieweek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier in België beginnen de scholen pas terug in september, dus is het hier nog even "vakantie", hoewel ik wel elke dag moet gaan werken.
  Hmmm, zo'n crème brulee heb ik nog nooit gezien! ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen