zondag 25 augustus 2013

Het wordt wel een beetje saai!

Want al weer gaat het over de Winding Ways. 't Is dat ik mezelf beloofd heb dat dit eerst eens Af Moet voor ik verder ga met iets anders... En rand twee zit er al weer bijna aan, dus het schiet eigenlijk best wel op. Als ik in dit tempo bezig blijf ben ik met een weekje of twee klaar voor het dubbelen!


Hierboven zie je dat rand 3 uitgelegd langs de quilt-in-wording ligt. Met nog maar een paar lapjes keurig afgepast geknipt leek het me wijs om alles maar eens netjes uit te leggen. Zul je altijd zien dat net bij de laatste rand allemaal dezelfde stukjes zitten anders! Ik merk zelf dat ik toch best favorietjes heb die ik sneller pak en dat sommige lapjes Echt Niet Favoriet zijn... maar toch gaan ze erin!


En ik heb deze prachtige achterkant-stof gevonden! Dubbelbreed, dus dat wordt heerlijk quilten! Ik vind het een beauty die heel erg goed bij het stijltje van deze quilt past!

Fijne week! Hopelijk kan ik jullie snel een AFFO melden!
Nathalie


12 opmerkingen:

 1. Je gaat als een speer en niets saai. Mooie achterkant heb je gevonden! Succes met doorzetten. Ik vind trouwens je golven heel knap gemaakt zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks van aantrekken dat je denkt dat het saai wordt die winding ways is allerminst saai. En je blog is toch een quiltdagboek? Sommige dagen zijn gewoon saai. Ik blijf komen kijken! Ik heb een vergelijkbare situatie op mijn blog. Alleen kippen en m'n Farmers Wife, die wil ik af hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niet saai van mij mag je hem zo vaak laten zien als je wilt en wat een prachtige achterkant heb je gevonden.Hopelijk wordt het snel een affo.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het beslist niet saai en heel erg mooi!!!
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een hele mooie. Leuk juist om de kleine vorderingen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook niet saai, zo'n mooie quilt is echt wel veel berichtjes waard! Mooie achterkantstof, past er inderdaad goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee, hoor niet saai.
  Ik geniet elke keer.
  Ik zal ook weer een keer een foto maken van mijn Winding Ways.
  Je hebt een hele mooie achterkant gevonden.
  groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, voor mij is het niet saai, want ik volg je nog maar pas...
  Wat een schitterend patchwork is dit! En een erg leuk patroon, met schitterende stofjes in m'n lievelingskleur...
  Succes met het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige voorkant en de achterkant is ook al om te smullen, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow! Uw quilt is prachtig! Ik hou van de rugweefsel ... het is een perfecte pasvorm voor uw perfecte quilt! Gewoon prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen