maandag 30 juli 2012

ik ging op vakantie en nam mee...

20 kant en klaar geknipt en getekende én gesorteerde winding ways blokjes...
voor de gelegenheid al uitgelegd en per blokje aan elkaar gespeld. Doe ik normaal nooit, maar zo hoef ik de grote lap die ik al heb niet mee te nemen. Om de blokjes te naaien heb ik niet veel nodig, klosje, schaar en naald (opgeborgen in het 'bee' mapje wat ik op de laatste bee van quiltjuf kreeg!)

Wat nog meer? Deze dan maar:
ligt al even stil, en het wordt eigenlijk zo mooi! Ook niet veel meer nodig dan (hetzelfde) schaartje, een andere naald, hihi, een piepklein klosje met wit garen en het patroontje natuurlijk!

Gelukkig, het past Allemaal in dit Bakje!
Travel light noemen we dat, als je een heleboel mee moet slepen met twee kids is dat welkom. En het levert natuurlijk uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuren naaiplezier op!  


Inmiddels ben ik weer terug. Langzaamaan verdwijnen de ber-rug-gen was. Tjonge zeg! En hoe het met de knutsels is afgelopen? 10 blokjes zijn er af. En die ga ik eerst lekker aan de grote lap naaien voordat ik ze aan jullie laat zien! 

2 opmerkingen:

 1. Geweldig!!! Ben benieuwd hoe het er allemaal er uit ziet! Ben hier ook begonnen met tekenen en knippen, voor over een aantal weken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep

  goed voorbereid de wereld ingetrokken en nu weer blokjes aannaaien

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen