maandag 9 juli 2012

Het jongensverhaal is helemaal af!

Dit weekend heb ik vooral doorgebracht met het aanzetten van de bies van het jongensverhaal! Ik heb er gewoon spierpijn van in mijn bovenarm! Wat nog zo'n simpel klusje lijkt is toch best nog wel een Klus! Maar goed... dan heb je daarna ook wat!


De kleine man kreeg laatst een nieuw kamertje. Daarmee bedoelen we een nieuw (heel oud) bed wat we op marktplaats kochten en denim blauw schilderden. Het nachtkastje ernaast is van de rommelmarkt. Het schilderij? Hangt er al sinds zijn geboorte. Net als de gordijnen, zelf gemaakt van ribstof. En de muur werd door DH in een heel zacht oudgrijsblauw geverfd. Alle verf die we gebruiken tegenwoordig is van Painting the Past, zo mooi! De quilt past zoals jullie zien goed in het plaatje.

Nog wat foto's van het jongensverhaal in volle glorie. Gemaakt buiten, voor onze tuindeuren, waar we tijdelijk als zonwering een ikea-gordijn hebben hangen. Het is een lastig hoekje waar we eigenlijk geen goede zonwering kunnen plaatsen. Bovendien ziet het er nooit fraai uit bij een oud huis. Dit ook niet trouwens. Mocht iemand een briljant idee hebben?

de rondzwemmende gequilte vissen in de rand:
zomaar een quiltdetail:

Hij is dan écht af. Kan ik eindelijk weer quilten aan de engeltjes. DD was niet zo blij met dit tussenkruipsel. Maar zij heeft al een quilt van mama op bed, dus gingen de engeltjes op de stapel nog te quilten (alhoewel, er ligt behalve de engeltjes maar één quilt klaar, de frisse start!)

Fijne week allemaal!
groetjes, Nathalie

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettende leuke quilt is dat geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In één woord *G*E*W*E*L*D*I*G*!!!
  Kleine man is een bofkont met zo'n mama!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi is hij geworden. Het inspireert mij ook weer om een beetje met mijn exemplaar op te schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER wat is die quilt mooi geworden oh en zijn kamer TOP!! Suc6 met je nieuwe werkje, fijne dag knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heel lieve quilt is dat! Leuk kamertje ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je de kamer van kleine man leuk ingericht en je quilt is echt een TOPPERTJE.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig, hopelijk koester je zoon het jongensverhaal nog heel veel jaren, zodat het quiltje later als het versleten is nog heel wat jongensverhalen kan vertellen aan kleine zoontjes (of dochtertjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi geworden, mooie stoffencombinatie en ziet er erg leuk uit. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen