donderdag 5 juli 2012

1,2,3!


En dan is het Vakantie en heb je 1-2-3 mandjes af! Wat een gezellig setje zo!

Het middelste mandje is vers van de pers, hier nog even een detail:
klikkerdeklik dan wordt ie groter!

nog een tipje van mijn quiltjuf voor wie het nog niet kent, het werkt als een tierelier. Bij needleturn kun je ook gebruik maken van een (natgezeverde-o-jakkie)  prikker ipv een naaldje om je stof om het freezerpapier heen te werken. Geeft een strak resultaat! Heel handig dus!

enne... Nog één randje vissen quilten, 10 stuks, en dan kan het biesje aan het jongensverhaal. Joepie! Moet het wel even wat frisser worden, want met deze temperaturen is quilten geen lolletje!

groetjes allemaal!
Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Hallo Nathalie,ik heb klikkerdeklik gedaan en de mandjes wat groter echt bewonderd ze zijn heel erg mooi geworden en ik kan me voorstellen dat je er graag mee bezig bent.Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsjonge Nathalie, wat een prachtige mandjes en wat een goeie tip trouwens van je nat........prikker (LOL) om zo de needleturn te doen;-)) Moet het de volgende keer wel even uitproberen! Je bent heel goed bezig in je vakantie.

  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo ben je op de helft van mandje 3 en een dag later is tie al klaar. Ik heb ze gisteren in het echt mogen bewonderen en ze zijn echt supermooi evenals het jongensverhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige mandjes, leuk je via he bloggen te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat van die prikker leerde ik ook op quiltles (alleen was hij dan niet nat). t wordt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen