woensdag 18 april 2012

stil ervan...

Soms zijn er van die momenten dat je even stil ervan wordt.

Vandaag was dit een momentje:
Dit picknick-kleed bracht op de veiling €25,- op voor het boombankje, en ik weet zeker, met alles wat er verkocht is, dat het bankje er gaat komen! Super toch! Heidi kocht het kleed en is er superblij mee. Dat vind ik dan ook weer erg leuk, om te weten dat ie in hele goede handen terecht komt.

Gisteren had ik overigens ook zo'n momentje. Marja schreeft namelijk in een reactie op de winding ways quilt dat ze van haar SBS die helemaal klaar is  (en werkelijk een plaatje is, ga maar eens kijken op haar blog) wel wat stukjes kon missen voor mijn project.

Ik word altijd helemaal stil van dat soort berichtjes, dat iemand zoiets zomaar aanbiedt, werkelijk superaardig!!!! En dus viel hier gisteren een dikke enveloppe op de mat, waar dit prachtigs in zat:
Deze winding ways wordt voor mij een deken die ik nooit, maar dan ook nooit meer wil missen. Zoveel warmte gaat ie geven, ik weet het zeker. Dit soort herinneringen aan een quilt maken hem goud. Voor mij is dit een nieuw fenomeen, en het maakt me stil. Zet me aan het nadenken. Ik laat de lapjes met extra liefde in de winding ways glijden... Dank je wel Marja!

Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Wat super aardig van Marja om jou zoveel prachtige lapjes te geven...
  Maar dat jij zomaar een picknick kleed maakt voor een goed doel is helemaal top!!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk je ook even op mijn blog?
  http://inekehulzebos.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superopbrengst Nathalie! Mooi lapjes heb je gekregen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nathalie,
  ik vind je blog zo leuk, heb je een award gegeven! Kijk maar even op mijn blog: http://ohohquilts.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen