woensdag 11 april 2012

kijkje in de mand

In mijn vorige blogje liet ik jullie deze mand zien:
Het is inmiddels mijn quiltmand geworden. Ik heb een hele tijd volgehouden om per project een mandje te hebben. Daarin zat dan alles wat ik nodig had. Een aantal dingen heb ik dus ook dubbel, of zelfs meer dan dat. Maar het stoorde me steeds vaker dat ik dan nét de add-a-quarter lineaal nodig had die weer in een ander mandje zat. Of de ring met appliqueernaaldjes.

De mand is nu in de rand gevuld met zakjes. Op de zakjes maakte ik borduurtjes uit het boekje 'blanc', en nu kun je zien wat er in de zakjes thuishoort. Ik vind het zelf erg mooi geworden. En de afgelopen weken kon ik niet veel meer dan borduren na een akelige prik in mijn pols die bij de onderzoeken hoorde.Een rondje door de mand gefotografeerd. Keurig hè? Mijn pols is langzaam aan beter aan het worden, dus ik hoop dat het quilten me weer snel gaat lukken!

Fijne dag allemaal!


6 opmerkingen:

 1. wat een geweldig mooie mand!! ik kan wel naar de foto's blijven kijken. Beterschap met je longontsteking en sterkte met het kiezen van een nieuw project!!(er is gewoon teveel moois)
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige mand met mooie borduurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig is je mand en praktisch...
  Beterschap...
  Groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel beterschap en wat een schitterende mand heb jij staan! Knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen