dinsdag 20 maart 2012

lapjespost

Zo, eindelijk kan ik éven gaan zitten voor een berichtje hier op het blog. Vorige week was het topdrukte (en... deze week eigenlijk ook nog). Want als juffie heb je ook 10-minuten gesprekken te voeren en de voorbereidingen daarvoor te doen. Ook vieren we (mijn duo-partner in de klas en ik) onze verjaardagen morgen met de kleuters. Druk-druk-druk dus.

Vorige week donderdag ontving ik lapjespost. Twee dikke enveloppen nog wel! Van ééntje kende ik de inhoud, ik had het immers zelf besteld. 3,5 meter Rural Jardin Toile de Jouy in het rood, als achterkant voor de samplerblokken quilt. Het besluit over de afmetingen was al gevallen en dan komt er ineens de perfecte aanbieding voorbij geflitst! Dan ben ik snel hoor! Een toile de jouy als achterkant stond al langer op mijn verlanglijstje.

De andere enveloppe was wel een complete verrassing. Else was zo vreselijk lief om mij blauwe lapjes op te sturen voor de winding ways. Ik kreeg maar liefst een hele lange rij!!! En het is haar gelukt om allemaal andere lapjes toe te sturen, ik dacht dat ik er toch al heel veel had, maar er zat maar één dubbele bij!
Verder waren we afgelopen weekend op vriendenweekend. Helemaal in Oirschot, hier vlakbij, 8 km vandaan. Maar dat maakt niks uit als je met 14 volwassenen en 16 kinderen in één huis kunt zijn. Het samen zijn, samen spelen en leuke activiteiten doen is dan het belangrijkst. We hebben er een erg leuk weekend van gemaakt samen. Mocht je een leuke locatie zoeken, deze was top!

En nu, wat zijn de plannen? Nou, als de drukte voorbij is ga ik eerst als een (paas)haas de kipjes afmaken, zodat ze kunnen hangen! Verder heb ik beloofd om voor een loterij op de school van onze kids een picknickdeken te maken, dus ook dat is nog een actie die snel klaar moet zijn. Daarover zal ik volgende keer meer vertellen!


3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke enveloppen heb je ontvangen,ja en dan tijd vinden.Veel plezier met je bezigheden. groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellig post! Succes met alle drukte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat er maar 1 dubbele bij zat, heel veel plezier ermee. En MOOIE achterkant heb je gekocht, dat wordt quilten (lol) fijne avond, knuffel Else

    BeantwoordenVerwijderen