zondag 25 maart 2012

ineens heb ik heel veel tijd!

Hoe dat zo en waar haalt ze het vandaan, zul je wel denken?
Nou, sinds donderdagnacht heb ik 'zomaar ineens' een longontsteking. Met flink veel pijn, benauwdheid en kortademigheid. Gelukkig voel ik me niet erg ziek eigenlijk. Het ergste is dat ik niet anders kan doen dan rustig aan, en weet je, dat lukt nu helemaal vanzelf. Want als ik een paar passen zet snak ik naar adem. Ben bekaf bij alles wat ik doe. Trap naar boven en ik zie sterretjes! Ik heb de afgelopen dagen ineens vaak aan mijn alweer een jaar of 13 geleden overleden opa gedacht, die de laatste jaren zo benauwd was dat hij permanent aan de zuurstof zat. Wat een naar gevoel.

Rustig op de bank dus met allerlei klusjes. Zo is de schaar gezet in de blauwe lapjes die ik van Else kreeg. Heb ik het kippenquiltje afgemaakt:
Het is helemaal scrappy geworden, met zelfs een scrappy rand en scrappy lusjes. Het hangt nu leuk te wezen in onze keuken.

Ook heb ik mijn borduurtje er maar weer eens bij gepakt:
Twee hartjes zijn er nu klaar, en ik heb er nog twee te gaan. Dat is nu ook een fijn werkje.

Nu moet ik ook weer niet té veel gaan handwerken, stel je voor dat ik daar weer een andere ontsteking van oploop! In elk geval, de komende dagen zit ik op de ... bank.

5 opmerkingen:

 1. O jee, dat is niet zo mooi, een longontsteking, ik wens je van harte beterschap. Je kippenquiltje is prachtig geworden en je borduurtjes zo lief...
  Doe kalmpjes aan en de groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe maar rustig aan, ik ben zelf net helemaal hersteld van een longontsteking. En veel meer dan bank hangen en slapen zat er niet in. Je kippen quilt is echt enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ie geweldig leuk geworden!! Complimenten!
  groetjes ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is je kippenquilt mooi geworden en die hartjes zijn enig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een schattig kippenquiltje gemaakt zo, ik heb de mijne ook af inmiddels, leuk om te doen he? Minder is je longontsteking! sterkte er mee.

  BeantwoordenVerwijderen