dinsdag 6 maart 2012

Aangeklede kipjes.

Het is me wat, van die blote kippen gisteren die nog niet echt op kippen lijken. Maar met wat snavels, kammen, bloemen en hartjes kom je al een heel eind!
Ik zit nu nog te twijfelen of ik het witte randje nog eens buitenom zal herhalen of dat ik er gewoon straks een witte bies omheen zet. Of misschien een kleurtje... Ach, voorlopig ben ik weer even van de straat met festonneren. De bloemetjes heb ik expres wat lichter gehouden omdat ik het anders wel heel druk vond worden.

Het wordt wel een heel gezellig quiltje, ik voel het voorjaar al komen! Nu de temperatuur buiten nog omhoog en het zonnetje erbij. En een eerste eitje van onze eigen kipjes zou ook heel welkom zijn (we hebben 7 hennetjes en 3 haantjes in onze tuin, allemaal vorig jaar geboren en nog niet aan de leg). Het zijn krielcochins, van die dotjes met veren over hun poten. Het is een heel lief en rustig ras, maar beste leggers zijn het niet!

liefs, Nathalie

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn die kippen leuk. Echte voorjaarskippen. Toevallig heb ik van de week het pakketje van de kippen gekocht, maar moet eerlijk zeggen, vindt de kleurtjes van jou leuker.
  Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your chicken quilt is adorable. I'm sure whatever fabric you choose for the border it will look fabulous.
  Now... I wish you eggs! Lots of them!! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke kipjes heb je gekregen ... ze zijn erg blij met hun hartjes en bloemetjes ... dat is wel te zien !
  (Mooie stofjes (kleurtjes :o)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt een schattig quiltje, ik ga er van de week ook aan beginnen, haal ik het nog voor pasen misschien.

  BeantwoordenVerwijderen