dinsdag 7 februari 2012

13 blokjes ingepakt!

Inmiddels zijn mijn 13 affe blokjes van de sampler ingepakt. Ingepakt in roomwitte banen en heel veel kleine vierkantes. Het was me een klus, maar het resultaat is wat mij betreft goed zo. Ik ben nu het in elkaar zit nóg blijer met mijn effen roomwitte stofje, want het resultaat is nog steeds wel druk. Ik denk dat ik met een geprint stofje het misschien toch nog heel overweldigend gevonden had.

Natuurlijk heb ik een foto om te kunnen koekeloeren!
Ik heb wel besloten dat ik alleen blokjes ga maken die ik écht heel leuk vind. Tot nu toe zitten die er alleen maar in. Er zijn er twee afgevallen, de Ohio star (te fel, te rood) en een blok wat te donker was omdat er alleen maar licht en donkerblauw in zat. Maar ach, wat geeft het. Van elk blok leer ik weer wat.

Het wordt een mooie frisse quilt zo, echt wat voor de zomerdagen, dat is mijn gevoel erbij.

Ik ga nu gauw weer verder met Krijn z'n quilt, want hij vraagt er echt vaak naar. Wil zo graag dat zijn dekentje af is!

's Avonds kruip ik lekker onder de engeltjes, lekker quilten en warm worden tegelijk. Helemaal geen straf nu het al meer dan een week ruim, ruim onder nul is!

3 opmerkingen:

 1. Hij is inderdaad erg mooi zo met de lichte achtergrond. De kleuren komen prachtig uit, het wordt een hele mooie quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt een plaatje, en het is jouw quilt dus lekker je maken zodat jij je er lekker bij voelt! Fijne avond, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem heel mooi. En net zoals je zegt, lekker fris.

  Groetjes Annet

  BeantwoordenVerwijderen