donderdag 16 juni 2011

inspiratie...

Soms heb ik het ineens weer, dat gevoel van snuffelen... wat voor leuks valt er allemaal te maken? Net als zoveel van jullie waarschijnlijk tollen de mogelijk projecten door mijn hoofd. En hoe vaak ben ik dan al een 'winding ways' quilt tegen gekomen... zucht. Elke keer weer geloof ik. Op de een of andere manier val ik wel een beetje voor dit klavertje vier achtige toverpatroon, waar zoveel 'patroon' te ontdekken valt. Zulke mooie zichtlijnen! Tovercirkels. Maar toch is het er nog steeds niet van gekomen om er ook daadwerkelijk aan te beginnen. Zou het bij snuffelen en kijken blijven?

Vandaag kwam ik deze tegen, hij heeft een keer in een Homespun gestaan (en let op deze foto, is dat echt een viezig tractorwiel waar deze beauty op ligt?):
En wat ik zo leuk aan deze vind is dat nu eens niet elk 'klavertje' en alle buitenhoekjes van dezelfde stof gemaakt zijn. Elk klaverblaadje is van een ander stukje stof, en als het binnenkantje wit is, dan zijn alle buitenste stofjes verschillend. Mmmmmmmmm heb hier straks (want, de engeltjes zijn bijna klaar) flink wat restjes French General. En ik ben dol op die stofjes...
Zal ik???

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je een mooie AQ gemaakt. Bij toeval kwam ik op jou site terecht! Succes met je Boysquilt...groetjes Miranda
  http://miramoza.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Winding ways is inderdaad een hele mooie quilt. Hij staat hier ook op het lijstje, maar eerst de Kaleidoscoop. Die lijkt er een beetje op. Maar ik denk dat hij heel mooi gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door deze mooie quilt op de foto, snap ik, dat je erweer opnieuw helemaal verliefd op wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begin echt serieus te denken, zal ik ook,....want hij is beeldschoon!

  BeantwoordenVerwijderen